Wat bied ik aan?

Bewustzijn

Creatie

Compassie

Bewustzijnscoaching zet jou in jouw unieke kracht om het leven te creëren waar jij van droomt

Wat is bewustzijnscoaching?

Bewustzijnscoaching is een vorm van coaching die verder gaat dan reguliere coaching. Je gaat een heel proces door die ervoor zorgt dat jouw bewustzijn verruimt wordt.  Hierdoor ga je mogelijkheden zien die je eerst nog niet zag. Dit doe ik door tijdens elke sessie een Bewustzijnscreatie met je te delen. 


Dit is een stukje theorie of een tool die je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Je ogen worden nog meer geopend en met die nieuwe inzichten zul je sneller je doelen behalen. 


Je zult ervaren dat je met meer compassie naar jezelf gaat kijken en vanuit daar het leven creëert waar jij naar verlangt. 

Een eenmaal vergroot bewustzijn keert nooit meer terug naar het oude. De inzichten en veranderingen zijn daardoor blijvend van aard.

  • Ben je er klaar voor om zelf de regie in handen te nemen van je leven?
  • Wil je meer energie en voldoening ervaren?
  • Wil je erachter komen wat je passie is en hoe je daar vorm aan kan geven?
  • Wil jij de creator zijn van je eigen leven? De baan en de liefde aantrekken die echt bij je past?

Wat kun je verwachten?

Een ICF gecertificeerde coach die staat voor jouw grootsheid. Jij bent al compleet en je hebt alles in je om het leven te creëren wat jij wenst. Ik ben je buddy in dit proces. 

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur en heeft een vaste structuur. Dit zorgt ervoor dat jij alles uit de sessie kunt halen en geïnspireerd wordt om in actie te komen. 

De sessies vinden plaats via ZOOM. Dit is een video applicatie waardoor jij niet het huis uit hoeft voor jouw coaching sessies. 

 

Andere vormen zijn ook mogelijk in overleg.

Tijdens de inspiratie sessie worden de kosten besproken van de coaching. Dit kan middels een pakket van meerdere sessies of los per keer. 

Sluit menu