Ervaringen van anderen

Het vinden van een coach die bij jou past is al een reis op zich. Wil je graag weten of ik jou verder kan helpen? Hier vind je de persoonlijke ervaringen van een aantal mensen die ik heb mogen begeleiden.

Nadine is een coach die enorm goed kan luisteren en jou op een hele vriendelijke wijze je eigen keuzes laat maken hoe en waarnaar toe je wilt groeien. Nadine doet dit op geheel eigen wijze, welke vooral positief en opbouwend is. Wanneer je met haar aan de gang gaat is dat zeker niet vrijblijvend en krijg je een hele heldere spiegel voorgehouden. Voor je het weet ben je van een parel naar diamant getransformeerd!
Carola
De coaching van Nadine was van een ander level. Een methodische aanpak waarbij ze je zover weet te krijgen dat je de schillen van je 'ui' langzaam afpelt. Je komt tot de kern van je issues en ontdekt concrete handvatten waarmee je verder kan.

Dank Nadine voor deze mooie ervaring.
Marijke
Nadine coacht op een bijzondere manier waarbij je ook steeds kijkt hoe je je voelt. Niet alleen de coachvraag staat centraal en krijgt aandacht maar ook je gevoel en het zijn krijgt aandacht. Door haar doortastende vragen werd ik zelf aan het werk gezet en kreeg ik antwoorden op mijn vragen waarmee ik weer verder kon. Zelfs als ik dacht niet verder te kunnen of dacht geen coachvraag te hebben lukte het haar elke keer weer om mij in beweging te zetten. Heel bijzonder en leerzaam. Bedankt Nadine!
Nicoline
Nadine staat open en maakt gemakkelijk verbinding. Ze stond voor mijn grootsheid en ik voelde me veilig bij haar. Na onze coaching sessies had ik weer een duidelijk plan en voelde ik mij geïnspireerd om aan de slag te gaan. Haar open manier van coachen inspireerde mij.
Jasmijn
Nadine heb ik leren kennen als een hele open, enthousiaste, eerlijke en positieve bewustzijnscoach. Ze luistert en geeft advies, maar stimuleert je vooral om zélf de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen veranderingsproces. Hierbij weet ze een veilige omgeving te creëren waarin je als coachee alles bespreekbaar kunt maken en echt tot de kern kunt gaan. Dit heeft me enorm geholpen om de inzichten uit de bewustzijnscreaties om te zetten naar concrete doelen en acties. Hierdoor sta ik nu een stuk bewuster in het leven, ervaar ik een betere balans tussen wat me energie geeft en energie kost, weet ik beter wat mijn eigen handelen in de weg staat en hoe ik dat vervolgens kan doorbreken, en heb ik ervaren welke ruimte hierdoor ontstaat voor mijzelf en mijn persoonlijke groei. Kortom, met Nadine als mijn ‘transformatie buddy’ heb ik hele mooie stappen kunnen zetten op weg naar de beste versie van mezelf!
Charlotte
Nadine is a really special person. I think I don’t know anyone, who can enter to your heart so easily. She has the great gift, to really figure out whats going on with someone. Who this person really is, and what this person needs to accept his/herself. Nadine makes sure that you find your own answers about anything you need. She definetly brings out the best of a person.
Svenja
Nadine coacht op een professionele en kundige wijze waarbij veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Voor mij is zij de perfecte partner om niet alleen mezelf uit te dagen maar ook daadwerkelijk tot actie te komen.
Frank

Happiness is not a destination, it's a way of life

Sluit menu