Mensen omschrijven mij als een eerlijk, open, enthousiast en positief persoon. Ik doe niets liever dan mensen in hun kracht zetten om het leven te creëren wat zij wensen te leven. Coachen in dit bewustwordingsproces is voor mij een droom die uitgekomen is.

Waar het allemaal begon

December 2016, in de Amazone van Ecuador. Daar is in mij het zaadje geplant wat mijn leven enorm heeft getransformeerd tot waar ik nu sta. Vanaf dat moment werd ik mij bewust waar mijn hart sneller van gaat kloppen;  het coachen van mensen. Ik was in die periode aan het reizen door Zuid-Amerika. Hoe ik daar terecht kwam en hoe het vanaf daar verder liep, deel ik hier graag met je. 

 

Mijn achtergrond 

 

Voordat ik erachter kwam wat mijn passie is, leefde ik een aardig “normaal” leven. Na het behalen van mijn diploma HBO Leisure Management, kwam ik via een uitzendbaan te werken bij één van de grootste sportmerken van de wereld. Later kreeg ik in hetzelfde bedrijf een functie  bij HR Talent Development. Een aantal jaar coördineerde ik allerlei management trainingen voor de Europese divisie. Ik hield er enorm van om het mensen naar hun zin te maken, dus zorgde ik ervoor dat elke trainingservaring er één was om nooit te vergeten. Ik genoot van het op de achtergrond aanwezig zijn terwijl inspirerende trainers en leiders theorieën uitlegden over coaching, persoonlijk leiderschap en wat er nodig is om succesvol te zijn. Al deze kennis stopte ik in mijn rugzak. Toen nog niet wetende wat ik ermee zou doen. 


Na 5 jaar voelde ik dat het tijd was voor een vervolgstap. Ik koos er eerst voor om mij te richten op
 Event Management, maar dat pad liep dood. De vraag Wat zou je doen als alles mogelijk is? liet mij verder denken dan mijn normale gedachte patroon. Het wakkerde een droom aan die ik al lang koesterde; zelfstandig op reis gaan voor langere tijd. De wereld ontdekken en mijzelf! 

 
Op ontdekkingsreis

Dus daar ging ik. Alles achter me latend, op naar het avontuur in Zuid-Amerika. Eindelijk voelde ik mij vrij. Een gevoel waar ik al langere tijd naar op zoek was. Het leven in Nederland was prima alleen ik voelde weinig voldoening. Ik ging met de stroming mee, maar was van binnen niet echt gelukkig. Aan de andere kant van de wereld kon ik zijn wie ik wilde zijn. Ik kon alles doen op de manier zoals ik het zelf wilde, ik ging en vond mijn eigen weg. 

 

Een prachtige reis met veel zelfreflectie, ontdekkingen en groei. Ik voelde dat ik steeds bewuster werd van wie ik ben en wat ik wil in mijn leven. De kolibri in mijn logo is van de tatoeage die ik tijdens mijn laatste dagen in Chili heb laten zetten. Deze symboliseert voor mij de vrijheid die ik heb ervaren en de onvoorwaardelijke liefde die ik daar gevonden heb in mijzelf en de wereld om mij heen.  


Ik heb in die tijd een artikel over mijn reis geschreven die gepubliceerd is door TravelHer. Een online platform voor alleenreizende vrouwen. Uiteindelijk is mijn artikel zelfs in een boek verschenen; 
It started with Wanderlust. Een boek vol inspirerende reisverhalen van vrouwen over de hele wereld. 

Na deze reis wist ik wat mij te doen stond:
Dit gevoel van Vrijheid en Liefde blijven volgen en hier mijn werk van maken

 
Mijn passie volgen

Met die missie ben ik terug in Nederland mijn weg gaan zoeken. Ik kwam terecht bij Frank Boon van De Gouden Uil (voorheen Follow your Passion). Hieruit ontstond een samenwerking waarbij mijn rol als coach steeds duidelijker werd. 

 

Vervolgens kwam via de organisatie Creative Consciousness de coachingsopleiding op mijn pad waar allerlei puzzelstukjes op zijn plek vielen. De ICF geaccrediteerde opleiding tot Bewustzijnscoach

 

Door deze opleiding kwam ik weer in contact met het gevoel van vrijheid zoals ik die ervoer tijdens mijn reis. Toen overviel dat gevoel mij, was ik nog onbewust van wat ik deed om die kracht in mijzelf te vinden. Door de opleiding leerde ik hoe ik hier bewust in contact mee sta. Hoe ik dit kan gebruiken om het leven te creëren, zoals ik het graag wens te leven. Het mooiste is dat ik als coach opgeleid werd om die kracht ook in anderen aan te wakkeren. Een prachtige ontwikkeling waardoor mijn leven in korte tijd enorm transformeerde. Hoe het er nu uitziet 

Door vanuit nieuwe perspectieven naar mijn leven te kijken werden dingen mogelijk die ik eerst voor onmogelijk hield. Ik ontmoette mijn lief. Een wens die vervuld werd. Van alles liep vanzelf, zonder er veel moeite voor te doen.  Ik kreeg een baan waarbij ik veel vrijheid had. Hierdoor slaagde ik snel voor mijn examen als bewustzijnscoach en kon ik mijn eigen online coachingspraktijk opzetten. Steeds meer leef ik het leven waar ik van droomde. Nu werk ik als fulltime coach en begeleid ik naast mijn eigen klanten ook deelnemers van het trainingsprogramma ‘Ontdek je Gouden Uil’. 
 
Elke dag leer ik weer meer. Zo ontdek ik wat er voor mijzelf nodig is om te leven vanuit mijn pure zelf. Het is niet altijd even gemakkelijk. Wat ik wel weet is dat elke tegenslag of mislukking de vruchtbare grond is voor een nieuwe doorbraak. Wat ik je als stimulans mee wil geven is dat, als ik het kan, kan jij het ook!

Ga samen met mij op ontdekkingsreis en creëer het leven waar jij van droomt.

Life isn't about finding yourself.

Life is about creating yourself

Sluit menu