photo-of-pathway-surrounded-by-fir-trees-1578750
Nadine Schol

Nadine Schol

Van het padje af

Ken je dat gevoel? Dat je het allemaal even niet meer weet?  

De afgelopen weken merkte ik bij mijzelf dat ik mij onzeker voelde en er van alles blokkeerde. Ik was even helemaal de kluts kwijt. Ik werd overspoeld met informatie en liet mij hierdoor beïnvloeden. Ik hield mij bezig met dingen die niet pasten bij wie ik ben en wat ik doe. Door een gesprek met iemand die mij coacht, werd het mij duidelijk; ik was behoorlijk van mijn pad geraakt.  

 

Wat doe je dan om weer bij jezelf te komen? 

 

Het grotere geheel zien 

Door erover te praten kon ik zien wat er gebeurde bij mij. Ik deelde alles wat op mijn hart lag. Het gesprek hielp mij om het grotere geheel te zien en van daaruit keuzes te maken.  

 

Teruggaan naar dat wat je inspireert 

Als jij de dingen doet of leest wat jou inspireert, dan gaat het vlammetje in jou weer branden. Ik deed dit door mijn dagboeken te lezen die ik tijdens mijn reis geschreven had. Hierin las ik weer de mooie ervaringen en mijn zelfreflecties. In die tijd begon het pad wat ik vol enthousiasme en passie ben gaan bewandelen. De keuze waarom ik coach ben geworden. Door dit te lezen wist ik weer wat ik wilde en wat bij mij past.  

 

Keuze maken in wie jij wil zijn

Door over mijzelf te lezen in een tijd waarin ik mij enorm goed voelde, kwam ik weer in contact met de versie van mijzelf die ik graag dagelijks wil zijn. De Nadine die zelfbewust is, haar droom achterna gaat, het op haar eigen manier doet. De Nadine die haar angsten in de ogen kijkt en deze kan aanvaarden waardoor ze juist lef toont op momenten dat het ertoe doet. Ze is compassievol naar haarzelf als het even niet gaat. Ik zie deze versie vaak als Nadine 2.0. Vanuit dat perspectief kies ik nu om de dingen te gaan doen die ik wil doen. 

 
Na deze stappen gezet te hebben voelde ik dat het weer ging stromen. Ik had overzicht en helder waar ik mij op wil richten. Een heerlijke energie om mee aan de slag te gaan!  
 
Merk jij nou ook dat je even vastloopt en het niet meer weet? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. In één sessie doorlopen wij deze stappen waardoor jij weer focus hebt en de energie gaat stromen.  

Share this post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Wat vind je van deze blog die je net gelezen hebt?
Laat een berichtje achter. Zou ik erg leuk vinden :)
Liefs!

Categorieën
Sluit menu